• Förlust i Falun trots bra insats av Damlaget!

Det blev en ny förlust för HIK:s damer mot Falu IF Dam J på söndagen, detta trots att matchen var relativ jämn och den avgjordes inte definitivt förrän under matchen 5 sista minuter. Slutresultat 7-3 (2-2)(2-0)(3-1) skott 35-30. Falun chockstartade matchen med att göra att 1-0 redan efter 40 sekunder mot ett yrvaket HIK, HIK jobbade sig dock in i matchen och hade 2-2 efter 1 period. I andra perioden förde HIK spelet långa stunder, men fick inte in pucken .Trots HIK övertag gjorde Falun 2 mål i perioden och ställningen efter 2 perioder var 4-2. I en jämn sista perioden reducerade HIK till 4-3 och matchen stod och vägde ända tills 15.21 min när Falun gör 5-3 . Sen orkade inte HIK komma igen, mycket beroende på att man bara var 11 utespelare under matchen. Alla utespelaret får godkänt inklusive Hildur i målet . Extra plus till Denize Skaret Grönholm och Miranda Broqvist. HIK:s mål. 1-1 Miranda Broqvist ass. Tindra Kihl 2-2 Linea Thegel ass.Nellie Nyflött 4-3 Denize Skaret Grönholm Nästa match söndagen den 21/1 kl 1500 mot Fagersta AIK , hemma ! A-lag Damer 15 jan 0kommentarer
  • Isschema 1/1 t.o.m 4/2 !

Isschema 1/1 t.o.m 4/2 ! Hällefors IK 5 jan 0kommentarer
  • Årets julfest

Tack till alla som kom och förgyllde kvällen igår på George's garage på Julfesten! Många trevliga samtal, skratt och glada människor gör Julfesten till en av årets höjdpunkter. Extra stort tack till er som hjälpte till och jobbade!! Hällefors IK 26 dec 2023 0kommentarer
  • OBS! Ändring i isschemat Juldagen 25/12 ! (Se bild)

OBS! Ändring i isschemat Juldagen 25/12 ! (Se bild) Hällefors IK 22 dec 2023 0kommentarer
  • Julfesten på Juldagen!

Likt förra året, så kör vi Julfesten i samarbete med George's garage. Glöm inte att förboka mat då även inträde ingår! Kontakta Stefan Molander på 070-668 61 23. HIK kommer ställa upp med personal i entrén, baren, servering och disken. Vi är fortfarande några personer för få, så kontakta Henrik Bark (070-512 62 91) om ni har möjlighet att hjälpa till. Hällefors IK 22 dec 2023 0kommentarer
  • Lokal Idrottsutbildning (LIU)

I fredags (15/12) genomfördes tryout i MerEl arena inför ansökan till LIU hösten 2024. Pihlskolan i Hällefors ger möjligheten för de som både vill satsa på utbildning och utveckling i ishockey. Mer information finns att läsa på Pihlskolans hemsida: Pihlskolan Hällefors IK 18 dec 2023 0kommentarer
  • Matchen mot Färjestad Dam J Uppskjuten!

Matchen mot Färjestad 17/12 uppskjuten p.g.a för få spelare ! Nytt datum kommer efter nyår! A-lag Damer 16 dec 2023 0kommentarer
  • Rutiner Cafeteria

Nu finns nya rutiner skrivna för Cafeterian. Viktigt att de som står i Cafeterian vid matcher, poolspel etc. läser igenom dessa, så blir det enklare för alla. Dokumentet hittar ni bland klubbens dokument alt. tryck på denna länk: Cafeteriarutiner Hällefors IK 12 dec 2023 1kommentar
  • Ny förlust för damerna, men bra kämpat av decimerat hemmalag

Det blev en ny förlust för damlaget mot Brynäs IF J med 0-5 (0-2)(0-2)(0-1) hemma i MerElArena. Skott :13-74. Det var en match där Brynäs IF var det klart bättre laget och fullkomligt bombarderade hemmalagets målvakt Hedvig Malmer med skott . Hedvig gjorde en fantastisk match i målet. Bäst på planen. När dessutom det decimerade (11 utespelare) hemmalaget kämpade och gjorde vad man kunde för att hålla nere siffrorna, så stannade förlusten vid ''bara'' 0-5. Brynäs som f.ö kom till spel med 11 av de spelare som så sent som igår var med och tog poäng av självaste NDHL Västras seriesuveräner Färjestad BK.. Nästa match hemma mot Färjestads BK J söndag 17/12 kl 1500 i MerElArena. . A-lag Damer 10 dec 2023 0kommentarer