Arbetsschema Entré, Lottförsäljn, målskottet, Städn A-lagsmatcher.

2017/2018

LAG

Hällefors IK – Nora HC

Hällefors IK – Guldsmedshytte SK

Dam/Tjej

Hällefors IK – Kungsörs IK

U-12/13

Hällefors IK – Sala HK

Tjej/Flick

Hällefors IK – HC Örnen

Hällefors IK – Guldsmedshytte SK

Dam/Tjej

Hällefors IK – Fellingsbro/Frövi IK

U-12/13

Hällefors IK – Nora HC

Tjej/Flick

Hällefors IK – Kungsörs IK

U-10

Ni ska vara på plats i ishallen 1,5 timma före matchstart.

Ni ansvarar för att sälja entré och matchlotter. Lägga fram matchprogram - finns på kansliet.

Man bör vara minst två vuxna vid entrén och ytterligare en som säljer matchlotter. Rätt slutresultat är vinst.
Vinsten delas ut av lottförsäljaren efter slutsignalen vid entrén. Entré säljer man hela  1:a perioden.

Dessutom ska ni efter matchen städa ishallens läktare och runt om i ishallen: spelarbås, omklädningsrum, toaletter och klubbrum. OBS! Detta betyder att ni måste städa omklädningsrummen EFTER att lagen samt domarna lämnat ishallen. Om inget annat är överenskommet ansvarar NI för att hallen släcks ned och låses.

Tömma och byta plastpåsar i papperskorgar runt om i hallen. Ta hand om tomma burkar/flaskor som kan finnas runt om i hallen - dessa lägges i särskilda behållare för pant. Intäkterna för matchen kommer att läggas i en gemensam kassa för de lag som arbetar.

Ishallen ska vara i bästa tänkbara skick när ni lämnar ert arbetspass!

Tänk på att intäkterna för entré och lottförsäljning går till lagen. Försök att få så många betalande som möjligt till matchen!!!

Skribent: Tommy Svensson

Uppdaterad: 22 OKT 2017 12:14 Skribent: Robin Syrén